top of page

Een tweede kinderwens mag er ook zijn


Vraag jij je wel eens af of de stappen die je zet richting je tweede kinderwens de goede zijn?

Je kunt veel stress ervaren rondom een tweede kinderwens. Je kunt het gevoel krijgen dat het niet meer mag lukken, of dat je je er misschien wel bij neer moet leggen.

En van wie moet dit? is dit je eigen gevoel of dat van iemand anders?


Vorige week sprak ik Britt. Britt is alleenstaande moeder en heeft een diepe tweede kinderwens, ze woont in België en is inmiddels 46 jaar. Britt is zo ongeveer alle ziekenhuizen in België afgegaan. Het blijkt een moeilijke leeftijd te zijn om een traject in gang te kunnen zetten… Britt is gezond en is benieuwd of er mensen zijn die weten hoe dit aan te pakken? Tips zijn dan ook van harte welkom!




Wat ik je voel mee te geven, vooral vanuit het gesprek dat ik met je gehad heb, is jou rust terug te vinden, dingen te doen die goed voelen, waar je vrolijk van wordt, waar je van geniet…

Van hieruit zullen de juiste ideeën ontstaan die zeggen welke weg jij te bewandelen hebt, jouw wens te verwezenlijken!


Iedere week een nieuwe Wens van de week!

Iedere week deel ik een wens van de week met inspiratie hoe die wens te verwezenlijken. Wensen blijven nog te vaak onvervuld. Ze kunnen ons heel lang bezighouden. Waarom doen we hier niet iets mee, en vinden we dé manier die voor ons werkt ze te verwezenlijken!


Heb je zelf een wens die nog niet in vervulling is? Stuur me je verhaal naar info@sabinewenscoaching.nl en je krijgt anoniem en gratis een tip en een top van mij terug! Zou ik jouw wens mogen delen op social media (mag anoniem) zou ik dat super tof vinden om zo elkaar te blijven motiveren en wensen te verwezenlijken! #kinderwenscoaching #kinderwens #wenscoaching #wens #innerlijkerust #jouwantwoorden

Stuur direct een e-mail!






Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page